×
Home Nieuws Livescore

Sergi Roberto naar Como, Ajax grijpt mis

Sergi Roberto naar Como, Ajax grijpt mis
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 09:48 uur

De transfermarkt in het voetbal blijft verrassingen opleveren, met het laatste nieuws dat Sergi Roberto op het punt staat om een contract te tekenen bij de Italiaanse promovendus Como. Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano is de deal in de maak, waardoor Ajax, dat ook interesse had in de ervaren speler, definitief naast het net lijkt te vissen.

Sergi Roberto, die jarenlang een belangrijke rol heeft gespeeld bij FC Barcelona, staat nu voor een nieuwe uitdaging in de Serie A. Como, dat onlangs promoveerde naar de hoogste Italiaanse competitie, lijkt de Spaanse routinier te kunnen verwelkomen als versterking voor het komende seizoen. De transfer van Roberto naar Italië markeert een nieuwe stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn kwaliteiten op een ander podium te laten zien.

Voor Ajax betekent het nieuws over de mogelijke transfer van Sergi Roberto een tegenvaller. De Nederlandse club was ook geïnteresseerd in de diensten van de veelzijdige speler, maar lijkt nu definitief achter het net te vissen. Met Roberto die op weg is naar Como, zal Ajax op zoek moeten gaan naar alternatieve versterkingen om de selectie voor het nieuwe seizoen te versterken. Het is een wending in de transfermarkt die de concurrentie tussen clubs verder aanwakkert en de spanning rondom de zomerse transferperiode vergroot.