×
Home Nieuws Livescore

Ajax en sc Heerenveen ruilen doelmannen: Friezen benadeeld?

Ajax en sc Heerenveen ruilen doelmannen: Friezen benadeeld?
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 09:32 uur

In het populaire programma Voetbalpraat op ESPN wordt gesuggereerd dat de voorgestelde deal tussen Ajax en sc Heerenveen mogelijk niet gunstig uitpakt voor de Friezen. De twee clubs zijn momenteel in onderhandeling over een opmerkelijke ruil: doelmannen Andries Noppert en Jay Gorter zouden voor een seizoen van club wisselen.

De mogelijke transfer van Noppert en Gorter heeft de gemoederen in de voetbalwereld flink bezig gehouden. Voor sc Heerenveen zou het vertrek van Gorter, die afgelopen seizoen indruk maakte met zijn sterke optredens onder de lat, een gevoelige aderlating kunnen zijn. Aan de andere kant zou de ervaren Noppert, die momenteel bij Ajax onder contract staat, een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de Friese club.

De supporters van sc Heerenveen volgen de ontwikkelingen rondom deze mogelijke deal met argusogen. De vraag blijft echter of het ruilen van doelmannen daadwerkelijk in het voordeel zal zijn van de Friezen. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Ajax en sc Heerenveen, waarbij de uitkomst van deze transfer een grote impact kan hebben op beide clubs in het aankomende voetbalseizoen.