×
Home Nieuws Livescore

Vreven onder de indruk van aanvallend Jagiellonia Bialystok

Vreven onder de indruk van aanvallend Jagiellonia Bialystok
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 09:16 uur

In de aanloop naar de play-offs van de Europa League heeft Stijn Vreven, de coach van Ajax-tegenstander Jagiellonia Bialystok, zijn bewondering uitgesproken voor de Poolse kampioen. Vreven, die een 'hoge pet op heeft' van het team, erkent dat de Amsterdammers een geduchte tegenstander zullen treffen. Jagiellonia Bialystok staat bekend om hun sterke aanvallende spel en solide tactiek, wat de confrontatie met Ajax extra interessant maakt.

De verrassende opmars van Jagiellonia Bialystok in de Europa League heeft menig voetbalfan verrast. De Poolse club heeft laten zien dat ze niet te onderschatten zijn en dat ze in staat zijn om grote teams uit te dagen. Met een goed georganiseerd aanvalsspel en een sterke defensie hebben ze zich weten te kwalificeren voor de play-offs, waar ze nu tegen Ajax zullen spelen.

Ajax zal dus op zijn hoede moeten zijn voor Jagiellonia Bialystok, die onder leiding van Stijn Vreven vastberaden zijn om een goede prestatie neer te zetten. De Nederlandse club zal alles uit de kast moeten halen om de Poolse kampioen te verslaan en door te stoten naar de volgende ronde van de Europa League. Het belooft een spannende strijd te worden tussen twee teams die beide streven naar succes in dit prestigieuze toernooi.