×
Home Nieuws Livescore

Kees Luijckx: PSV had André Ramalho moeten behouden

Kees Luijckx: PSV had André Ramalho moeten behouden
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 09:08 uur

Voormalig voetballer Kees Luijckx uit zijn mening over het transferbeleid van PSV deze zomer. De oud-speler is van mening dat de club uit Eindhoven André Ramalho had moeten behouden. Met het vertrek van Jordan Teze en de mogelijke transfer van Oliver Boscagli is de verdediging van PSV momenteel dunbevolkt. De Eindhovenaren zijn dan ook druk bezig met het zoeken naar versterkingen op defensief gebied.

Luijckx, die zelf jarenlang actief was als verdediger, begrijpt de keuzes die PSV maakt in de transferperiode. Echter, hij is van mening dat het behouden van Ramalho een slimme zet zou zijn geweest. De Braziliaanse verdediger heeft zich vorig seizoen bewezen als een betrouwbare kracht in de achterhoede en zou een waardevolle toevoeging zijn geweest aan de selectie van trainer Roger Schmidt.

Met Teze die naar het buitenland vertrok en Boscagli die mogelijk ook de club gaat verlaten, staat PSV voor een uitdaging om de defensieve linie te versterken. De clubleiding is zich bewust van de situatie en is actief op zoek naar geschikte spelers die het team kunnen versterken. Het is nu aan PSV om snel en doeltreffend te handelen om de selectie op tijd klaar te stomen voor het nieuwe seizoen.