×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst wil terug naar Eredivisie bij Ajax

Wout Weghorst wil terug naar Eredivisie bij Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 00:08 uur

Wout Weghorst blijft vastberaden in zijn streven om een transfer naar Ajax te realiseren, zo meldt transferjournalist Sacha Tavolieri. De Belgische journalist onthult dat de Oranje-international sterk de wens heeft om terug te keren naar de Eredivisie, waar hij eerder succesvol was.

De 28-jarige spits, die momenteel actief is bij het Duitse VfL Wolfsburg, ziet een overstap naar de Amsterdamse club als een aantrekkelijke mogelijkheid om zijn carrière een nieuwe impuls te geven. Weghorst heeft altijd al een speciale band gehad met Ajax en hoopt nu de kans te krijgen om voor de club te spelen waar hij als jonge voetballer van droomde.

Hoewel er nog geen concrete gesprekken zijn gevoerd tussen de clubs, blijft Weghorst optimistisch over de kans op een transfer. Ajax staat bekend om zijn aanvallend voetbal en de spits gelooft dat hij perfect in het systeem van de club zou passen. De supporters van Ajax zouden ongetwijfeld enthousiast zijn over de komst van de ervaren doelpuntenmaker.

Met zijn vastberadenheid en doelgerichtheid lijkt Wout Weghorst vastbesloten om zijn droomtransfer naar Ajax werkelijkheid te laten worden. Het is nu afwachten of de clubs tot een overeenkomst kunnen komen en of de spits binnenkort weer te bewonderen zal zijn op de Nederlandse velden.