×
Home Nieuws Livescore

Lech Poznan wil Feyenoord-vleugelspeler Walemark aantrekken

Lech Poznan wil Feyenoord-vleugelspeler Walemark aantrekken
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 22:16 uur

Het Poolse Lech Poznan heeft zijn oog laten vallen op de vleugelaanvaller Patrik Walemark van Feyenoord. De club ziet in de Zweedse speler een potentiële versterking voor hun team. Walemark, die momenteel weinig speeltijd krijgt in Rotterdam, zou bij Lech Poznan een nieuwe kans kunnen krijgen om zijn talent te laten zien.

De interesse van Lech Poznan in Walemark komt op een moment dat de speler op zoek is naar meer speelminuten en een nieuwe uitdaging. De Polen hopen met de komst van de vleugelaanvaller hun aanval te versterken en meer diepgang te creëren in het team. Walemark staat positief tegenover een mogelijke overstap naar de Poolse club en ziet het als een kans om zich verder te ontwikkelen als voetballer.

Feyenoord zal naar verwachting openstaan voor een eventuele transfer van Walemark naar Lech Poznan, gezien de beperkte speeltijd die de Zweedse speler momenteel krijgt. De Rotterdamse club gunt Walemark de kans om elders meer ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. De onderhandelingen tussen de clubs zullen naar verwachting in de komende weken plaatsvinden, waarbij Lech Poznan hoopt om Walemark snel aan hun selectie toe te voegen.