×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord weigert Nottingham Forest's bod op Santiago Gimenez

Feyenoord weigert Nottingham Forest's bod op Santiago Gimenez
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 21:32 uur

Feyenoord blijft vastberaden in hun standpunt over Santiago Gimenez, nadat ze het verbeterde bod van Nottingham Forest hebben afgewezen. De Engelse club bood maar liefst 26 miljoen euro, met daarbovenop nog eens 4 miljoen euro aan bonussen, maar Feyenoord's technisch directeur Dennis te Kloese was niet onder de indruk. De Rotterdamse club lijkt niet van plan te zijn om hun sterspeler zomaar te laten gaan, ondanks de aanzienlijke som geld die op tafel lag.

Santiago Gimenez, die een belangrijke rol speelt in het succes van Feyenoord, heeft de interesse gewekt van verschillende Europese clubs. Nottingham Forest was vastbesloten om de Argentijnse aanvaller binnen te halen en deed daarom een aanzienlijk bod. Echter, Feyenoord houdt vast aan hun waarde van Gimenez en is niet van plan om toe te geven aan de druk van buitenaf.

De weigering van Feyenoord om in te gaan op het bod van Nottingham Forest toont aan dat de club vastbesloten is om hun sterspeler te behouden. Met het sluiten van de transfermarkt in zicht, zal de spanning rondom de toekomst van Santiago Gimenez alleen maar toenemen. Fans van Feyenoord zullen gespannen afwachten om te zien of hun geliefde speler uiteindelijk toch de club zal verlaten, of dat hij trouw zal blijven aan de club die hem heeft gevormd tot de speler die hij vandaag de dag is.