×
Home Nieuws Livescore

PEC Zwolle huurt Simon Graves met optie tot koop.

PEC Zwolle huurt Simon Graves met optie tot koop.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 20:48 uur

PEC Zwolle heeft een nieuwe aanwinst weten te strikken voor het komende seizoen. De club heeft de 25-jarige verdediger Simon Graves weten te huren van Palermo FC. De Zwollenaren tonen daarmee hun ambitie om de selectie te versterken en de concurrentie aan te gaan in de Eredivisie. Naast de huurovereenkomst heeft PEC Zwolle ook een optie tot koop bedongen voor Graves, waardoor de club de mogelijkheid heeft om de verdediger definitief aan zich te binden.

Simon Graves staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om zowel in het centrum als op de flanken uit de voeten te kunnen. Met zijn ervaring en fysieke kracht kan hij een belangrijke toevoeging zijn aan het team van trainer Art Langeler. De supporters van PEC Zwolle kunnen dan ook uitkijken naar de komst van deze talentvolle verdediger en hopen dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van de club.

De transfer van Simon Graves naar PEC Zwolle markeert een nieuwe stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen in de Nederlandse competitie. De verdediger kijkt uit naar zijn tijd bij de club en is vastbesloten om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid belooft Graves een aanwinst te worden voor PEC Zwolle en een speler waar de fans trots op kunnen zijn.