×
Home Nieuws Livescore

PSV vist achter het net bij Gonzalo Montiel

PSV vist achter het net bij Gonzalo Montiel
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 20:08 uur

Het lijkt erop dat PSV een streep kan zetten door de komst van Gonzalo Montiel als nieuwe rechtsback. De Eindhovenaren, die na het vertrek van Jordan Teze naar AS Monaco op zoek zijn naar versterking op die positie, lijken naast de Argentijnse verdediger te grijpen. Montiel, die bekend staat als een talentvolle speler en zelfs een wereldkampioen met Argentinië is, leek lange tijd in beeld bij PSV. Echter, recente ontwikkelingen wijzen erop dat een transfer naar Eindhoven niet langer waarschijnlijk is.

De teleurstelling bij PSV zal groot zijn, aangezien Montiel werd gezien als een ideale versterking voor de rechtsbackpositie. Met zijn ervaring en kwaliteiten leek hij goed te passen in het team van trainer Roger Schmidt. Echter, door onvoorziene omstandigheden lijkt een overgang naar de Eredivisie nu van de baan. PSV zal nu snel moeten schakelen om alsnog een geschikte vervanger voor Teze te vinden, aangezien het nieuwe seizoen snel nadert.

De zoektocht naar een nieuwe rechtsback zal voor PSV nu in een stroomversnelling moeten komen. De club zal op zoek moeten gaan naar alternatieven voor Montiel en wellicht andere opties moeten overwegen. Het is cruciaal dat PSV snel handelt om de selectie op tijd op orde te hebben voor de start van het seizoen. De komende dagen zullen dan ook spannend worden voor de Eindhovenaren, die op zoek zijn naar versterking om zo goed mogelijk voor de dag te komen in de Eredivisie en andere competities.