×
Home Nieuws Livescore

Trainer Jagiellonia waarschuwt Ajax voor speelstijl in Europa League.

Trainer Jagiellonia waarschuwt Ajax voor speelstijl in Europa League.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 19:56 uur

Trainer Adrian Siemieniec van Jagiellonia Bialystok heeft Ajax gewaarschuwd voor de uitdagende speelstijl van zijn team, terwijl de Amsterdammers zich voorbereiden op hun ontmoeting in de laatste voorronde van de Europa League. De Nederlandse club zal het donderdagavond opnemen tegen Jagiellonia in Polen, waar beide teams strijden om een plek in het hoofdtoernooi van het prestigieuze Europese toernooi.

Siemieniec, die bekend staat om zijn tactische aanpak en gedrevenheid, heeft aangegeven dat Jagiellonia klaar is om Ajax uit te dagen en te verrassen met hun spel. De trainer benadrukt het belang van teamwork en discipline om succesvol te zijn tegen een sterke tegenstander als Ajax. Met een mix van ervaren spelers en opkomende talenten, is Jagiellonia vastbesloten om een goede prestatie neer te zetten en door te stoten naar de groepsfase van de Europa League.

Ajax, onder leiding van trainer Erik ten Hag, zal zich bewust zijn van de dreiging die Jagiellonia vormt en zal zich grondig voorbereiden op de uitdagende wedstrijd. Met spelers als Dusan Tadic, Davy Klaassen en Antony in topvorm, zal Ajax proberen om hun kwaliteit en klasse te tonen op het Europese toneel. De wedstrijd belooft een spannende strijd te worden tussen twee teams die vastberaden zijn om te zegevieren en hun ambities in de Europa League waar te maken.