×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord opgelucht: Geertruida snel terug, Ueda onderzocht

Feyenoord opgelucht: Geertruida snel terug, Ueda onderzocht
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 16:48 uur

Fantastisch nieuws voor de voetbalclub uit Rotterdam-Zuid: het lijkt erop dat de blessure van Lutsharel Geertruida niet al te ernstig is. Dit opmerkelijke nieuws werd naar buiten gebracht door niemand minder dan ESPN-verslaggever Sinclair Bischop. Daarnaast is er ook minder goed nieuws te melden, want Ayase Ueda heeft tijdens de interlandperiode eveneens een blessure opgelopen. De ernst van deze kwetsuur is echter nog onbekend en zal verder onderzocht moeten worden.

Het is de verwachting dat verdediger Geertruida aanstaande zaterdag weer in actie kan komen voor Feyenoord in de Eredivisiewedstrijd tegen SC Heerenveen. De jeugdspeler van de Rotterdammers moest geblesseerd afhaken tijdens de laatste training van het Nederlands elftal in aanloop naar de wedstrijd tegen Ierland. Gelukkig kon hij nog wel de volledige wedstrijd spelen tegen Griekenland.

Wat betreft Ueda is er nog weinig bekend. De Japanse spits wist te scoren in de indrukwekkende 1-4 overwinning van Japan op Duitsland, maar moest vanwege een blessure voortijdig het veld verlaten. Ueda, die deze zomer voor een aanzienlijk bedrag van Cercle Brugge werd overgenomen, zal in Rotterdam verder onderzocht worden. Feyenoord hoopt uiteraard op een spoedig herstel, aangezien eerste spits Santiago Gimenez de eerste twee wedstrijden in de Champions League niet beschikbaar is vanwege een schorsing.

Al met al lijkt het erop dat Geertruida snel weer inzetbaar zal zijn voor Feyenoord, terwijl er nog vraagtekens zijn rondom de blessure van Ueda. De Japanner zal vandaag verder onderzocht worden in Rotterdam. Het is te hopen dat beide spelers spoedig weer fit zullen zijn.