×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht strikt IJslandse international Kolbeinn Finnsson voor 3 jaar

FC Utrecht strikt IJslandse international Kolbeinn Finnsson voor 3 jaar
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 19:40 uur

FC Utrecht heeft zich versterkt met de komst van Kolbeinn Finnsson. De IJslandse international heeft een contract voor drie jaar ondertekend, met de mogelijkheid tot verlenging voor nog een seizoen. Finnsson, die als verdediger speelt, maakt de overstap van Lyngby BK in Denemarken naar de Nederlandse Eredivisie.

De 21-jarige Finnsson wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft al ervaring opgedaan in het nationale team van IJsland. Met zijn kracht, snelheid en tactisch inzicht zal hij een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van FC Utrecht. De club hoopt met zijn komst de verdediging te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren.

Trainer van FC Utrecht, René Hake, is verheugd met de komst van Finnsson en ziet veel potentie in de jonge verdediger. Hake is ervan overtuigd dat Finnsson zich snel zal aanpassen aan het niveau van de Eredivisie en een belangrijke rol kan gaan spelen in het team. De supporters van FC Utrecht kunnen zich verheugen op de debuutwedstrijd van Finnsson en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het elftal.