×
Home Nieuws Livescore

Ajax teleurgesteld in Kaplan: verkoop niet uitgesloten - VI.

Ajax teleurgesteld in Kaplan: verkoop niet uitgesloten - VI.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 19:32 uur

Ajax staat voor een uitdaging nu Ahmetcan Kaplan niet in topvorm is teruggekeerd van het EK. Volgens bronnen van Voetbal International is de Turkse verdediger nog niet fit genoeg om in aanmerking te komen voor een plek in het elftal van coach Francesco Farioli. Dit nieuws heeft tot teleurstelling geleid bij de clubleiding van Ajax, die had gehoopt op een snelle terugkeer van Kaplan op het trainingsveld.

De situatie rondom Kaplan zorgt voor de nodige kopzorgen bij de Amsterdammers. Met het oog op het nieuwe seizoen en de ambities van de club, is het essentieel dat alle spelers in topconditie verkeren. Het feit dat Kaplan nog niet op het gewenste niveau is, dwingt Ajax om alternatieve opties te overwegen voor de verdediging.

Er gaan zelfs geruchten dat Ajax een verkoop van Ahmetcan Kaplan niet uitsluit. Hoewel de club hem graag in de selectie had gehouden, lijkt het gebrek aan fitheid van de Turkse verdediger een obstakel te vormen. De komende periode zal cruciaal zijn voor Kaplan om zijn vorm te hervinden en zijn plaats in het team veilig te stellen. Ajax zal ongetwijfeld nauwlettend in de gaten houden hoe de situatie zich ontwikkelt en welke stappen er genomen moeten worden om hiermee om te gaan.