×
Home Nieuws Livescore

Manchester United blijft vasthouden aan Manuel Ugarte

Manchester United blijft vasthouden aan Manuel Ugarte
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 18:48 uur

Manchester United blijft vastberaden om hun selectie te versterken met de talentvolle middenvelder Manuel Ugarte, ondanks eerdere berichten dat de deal mogelijk niet doorging vanwege de hoge eisen van Paris Saint-Germain. Volgens de bekende transferexpert Fabrizio Romano, die hiermee verschillende media tegenspreekt, blijft Ugarte een 'prioriteit' voor United.

De 23-jarige Uruguayaanse speler wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor het team van Ole Gunnar Solskjaer op Old Trafford. Ondanks eventuele obstakels in de onderhandelingen, lijkt United vastbesloten om Ugarte aan te trekken en hun middenveld te versterken met zijn kwaliteiten en potentieel.

Hoewel er eerder geruchten waren dat de deal mogelijk niet zou doorgaan vanwege de financiële eisen van PSG, lijkt United nu vastbesloten om door te zetten en Ugarte naar de Premier League te halen. De supporters van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van de getalenteerde middenvelder en hopen dat hij snel zijn opwachting zal maken in het rood van Manchester United.