×
Home Nieuws Livescore

Jari de Busser op weg naar Go Ahead Eagles

Jari de Busser op weg naar Go Ahead Eagles
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 18:16 uur

Jari de Busser lijkt zijn carrière voort te zetten bij Go Ahead Eagles, zo bericht Het Belang van Limburg uit België. De 24-jarige doelman staat op het punt om Lommel SK te verlaten vanwege financiële redenen. Bij Lommel SK was De Busser doorgaans de eerste keuze als keeper en heeft hij zijn kwaliteiten laten zien onder de lat.

De Belgische keeper heeft indruk gemaakt met zijn optredens en lijkt nu een nieuwe uitdaging aan te gaan in Nederland. Go Ahead Eagles, dat uitkomt in de Eerste Divisie, ziet in De Busser een versterking voor hun team. Met zijn ervaring en talent kan hij een belangrijke rol gaan spelen in de defensie van de club.

De transfer van Jari de Busser naar Go Ahead Eagles zou een mooie stap zijn in zijn loopbaan. De Belgische doelman heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om op een hoger niveau te spelen en Go Ahead Eagles biedt hem nu die kans. Het is nog afwachten wanneer de transfer officieel wordt afgerond, maar de verwachting is dat De Busser binnenkort zijn handtekening zal zetten onder een contract bij de Nederlandse club.