×
Home Nieuws Livescore

Facundo Pellistri verruilt Manchester United voor Panathinaikos.

Facundo Pellistri verruilt Manchester United voor Panathinaikos.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 17:32 uur

Jonge Uruguayaanse sensatie Facundo Pellistri heeft besloten om Manchester United te verlaten en zich aan te sluiten bij Panathinaikos, zo heeft de Engelse club aangekondigd op hun officiële website. De 20-jarige aanvaller, die eerder in de belangstelling stond van zowel PSV als FC Twente, maakt de overstap naar Griekenland voor een transfersom van maar liefst zes miljoen euro.

Pellistri, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, hoopt bij Panathinaikos zijn ontwikkeling verder te kunnen stimuleren. De jonge speler heeft al enige ervaring opgedaan in het Europese voetbal tijdens zijn periode bij Manchester United, waar hij voornamelijk uitkwam voor het beloftenteam.

De transfer van Pellistri naar Panathinaikos markeert een nieuwe stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich te bewijzen in een competitie met een andere speelstijl en uitdagingen. Zowel de speler als de Griekse club kijken uit naar de samenwerking en zijn vastbesloten om successen te behalen in het komende seizoen.