×
Home Nieuws Livescore

Boudewijn Zenden versterkt technische staf MVV Maastricht

Boudewijn Zenden versterkt technische staf MVV Maastricht
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 17:16 uur

Voormalig Nederlands international Boudewijn Zenden zal zijn expertise gaan inzetten bij MVV Maastricht als onderdeel van de technische staf. De Limburgse club heeft met de komst van Zenden een waardevolle toevoeging gevonden voor het ontwikkelen van de aanvallers. Dit nieuws werd bekendgemaakt via de officiële website van MVV.

Zenden, die een indrukwekkende carrière als speler achter de rug heeft en onder andere uitkwam voor clubs als PSV, Barcelona en Liverpool, zal nu zijn kennis en ervaring gaan overbrengen op de spelers van MVV. Met zijn schat aan ervaring op het hoogste niveau van het voetbal, wordt Zenden gezien als een belangrijke schakel in de verdere ontwikkeling van de aanvallende spelers van de Maastrichtse club.

De aanstelling van Zenden als onderdeel van de technische staf van MVV Maastricht markeert een nieuwe fase voor de club, die ambitieus is om zich verder te ontwikkelen en te verbeteren. Met zijn passie voor het spel en zijn gedrevenheid om spelers te helpen groeien, wordt Zenden gezien als een waardevolle aanwinst voor MVV. De supporters van de club kijken reikhalzend uit naar de impact die Zenden zal hebben op het team en de prestaties op het veld.