×
Home Nieuws Livescore

Atalanta haalt Lazar Samardzic als opvolger Teun Koopmeiners.

Atalanta haalt Lazar Samardzic als opvolger Teun Koopmeiners.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 16:48 uur

Atalanta heeft haar selectie versterkt met de komst van Lazar Samardzic. De middenvelder maakt de overstap van Udinese naar Bergamo voor een transfersom van twintig miljoen euro. De club ziet Samardzic als de ideale opvolger van Teun Koopmeiners, die naar verluidt op het punt staat om de overstap te maken naar Juventus. De winnaar van de Europa League heeft het nieuws bevestigd via officiële kanalen.

Met de toevoeging van Samardzic hoopt Atalanta haar middenveld te versterken en de concurrentie aan te scherpen in de Serie A. De jonge Duitse middenvelder wordt gezien als een veelbelovend talent en zal onder leiding van trainer Gian Piero Gasperini de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen.

De transfer van Samardzic markeert een belangrijke stap voor Atalanta in hun streven naar succes in zowel de nationale competitie als op Europees niveau. De club heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt met hun aanvallende speelstijl en wil met deze versterkingen hun ambities verder waarmaken. Met de komst van Samardzic lijkt Atalanta klaar te zijn voor een nieuw hoofdstuk in hun voetbalverhaal.