×
Home Nieuws Livescore

Sterling mag Chelsea verlaten vanwege selectieoverwegingen.

Sterling mag Chelsea verlaten vanwege selectieoverwegingen.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 16:32 uur

Chelsea-manager Enzo Maresca heeft aangekondigd dat Raheem Sterling de club mag verlaten vanwege de overvolle selectie van de Londenaren. De vleugelaanvaller behoort tot de spelers die teleurgesteld zullen worden door de beslissing van de clubleiding. Dit nieuws werd bekendgemaakt tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Europese duel van Chelsea met Servette.

Sterling, die eerder speelde voor clubs als Liverpool en Manchester City, zal op zoek moeten naar een nieuwe uitdaging nu zijn tijd bij Chelsea ten einde loopt. De Engelse international stond bekend om zijn snelheid en doelgerichtheid, maar kon bij Chelsea niet altijd een vaste basisplaats afdwingen.

De beslissing om Sterling te laten gaan, komt voort uit de wens van Chelsea om de selectie te verkleinen en ruimte te maken voor nieuwe aanwinsten. Maresca benadrukte dat het geen gemakkelijke keuze was, maar dat het in het belang van zowel de speler als de club is om deze stap te zetten.

Sterling zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar naar verwachting zullen meerdere clubs in de rij staan om de talentvolle vleugelspeler binnen te halen. Het is afwachten waar de toekomst van Raheem Sterling ligt, maar één ding is zeker: zijn vertrek bij Chelsea zal een verandering teweegbrengen in de Premier League.