×
Home Nieuws Livescore

Spartak Moskou bevestigt komst Surinaamse international Myenty Abena

Spartak Moskou bevestigt komst Surinaamse international Myenty Abena
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 16:24 uur

Spartak Moskou heeft vandaag officieel aangekondigd dat de Surinaamse verdediger Myenty Abena (29) de overstap maakt naar de Russische club. Abena, die momenteel speelt voor Ferencváros onder leiding van Pascal Jansen, heeft een contract getekend voor een periode van twee jaar in de bruisende hoofdstad van Rusland. De transfer van Abena naar Spartak Moskou wordt geschat op een bedrag van rond de twee miljoen euro, wat aangeeft dat de club grote verwachtingen heeft van de ervaren international.

Met deze transfer versterkt Spartak Moskou zijn defensie met een speler die bekend staat om zijn kracht en tactisch inzicht. Abena, die eerder ook uitkwam voor clubs als Slovan Bratislava en FC Dordrecht, brengt een schat aan ervaring met zich mee naar zijn nieuwe team. De Surinaamse international zal naar verwachting een belangrijke rol spelen in de ambities van Spartak Moskou om succes te behalen in zowel de nationale competitie als internationale toernooien.

De keuze van Abena om voor Spartak Moskou te tekenen, markeert een nieuwe fase in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn talenten op het hoogste niveau te laten zien. De verdediger heeft laten weten verheugd te zijn met de nieuwe uitdaging en kijkt ernaar uit om zijn bijdrage te leveren aan het succes van de club. Spartak Moskou verwelkomt Abena met open armen en is ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor het team.