×
Home Nieuws Livescore

Ajax registreert Rugani voor Europa League duel tegen Jagiellonia

Ajax registreert Rugani voor Europa League duel tegen Jagiellonia
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 16:08 uur

Ajax heeft een belangrijke overwinning behaald buiten het veld door Daniele Rugani op tijd in te schrijven voor de aanstaande wedstrijd tegen Jagiellonia Bialystok in de voorronde van de Europa League. Eerder berichtte De Telegraaf al dat de Amsterdamse club er alles aan deed om de Italiaanse verdediger speelgerechtigd te krijgen, en nu is het officieel bevestigd dat Rugani deel uitmaakt van de 24-koppige selectie van Ajax.

De toevoeging van Rugani aan het team zal ongetwijfeld voor extra vertrouwen zorgen bij de spelers en fans van Ajax. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij een waardevolle aanwinst zijn voor de ploeg in de Europese campagne. De verdediger staat bekend om zijn sterke verdedigende spel en tactisch inzicht, wat van cruciaal belang kan zijn in de strijd om een plek in de groepsfase van de Europa League.

Ajax zal met Rugani in de selectie vol vertrouwen afreizen naar Polen voor de ontmoeting met Jagiellonia Bialystok. De supporters van de club zullen ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar het debuut van de Italiaanse versterking en hopen op een succesvolle start van het Europese avontuur. Rugani's aanwezigheid kan het verschil maken in de wedstrijd en Ajax een stap dichter bij het bereiken van de groepsfase brengen.