×
Home Nieuws Livescore

Neres naar Napoli: miljoenentransfer van Benfica afgerond

Neres naar Napoli: miljoenentransfer van Benfica afgerond
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 15:56 uur

Napoli heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door de Braziliaanse aanvaller David Neres aan te trekken. De club onder leiding van trainer Antonio Conte heeft de komst van Neres officieel aangekondigd op woensdag. De overgang van de speler van Benfica naar Napoli heeft de Italiaanse club tientallen miljoenen euro's gekost.

Met de komst van David Neres hoopt Napoli hun aanval te versterken en meer doelpunten te kunnen maken in de Serie A. De Braziliaan staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, eigenschappen die goed passen bij het spel van Napoli. Trainer Antonio Conte is dan ook verheugd met de toevoeging van Neres aan zijn selectie en kijkt uit naar wat de aanvaller kan bijdragen aan het team.

De transfer van David Neres naar Napoli markeert een belangrijke stap in zijn carrière. Na succesvolle jaren bij Benfica is de Braziliaan klaar voor een nieuwe uitdaging in de Italiaanse competitie. Napoli-fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar de eerste optredens van Neres in het blauw van hun club en hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken op het team.