×
Home Nieuws Livescore

Italiaanse verdediger Rugani opgelucht met Ajax-deal na wachten

Italiaanse verdediger Rugani opgelucht met Ajax-deal na wachten
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 15:08 uur

Italiaanse centrumverdediger Daniele Rugani heeft zijn blijdschap geuit nu de deal met Ajax eindelijk rond is. Na een periode van wachten kwam woensdagmiddag eindelijk de bevestiging dat Rugani op huurbasis naar Amsterdam zal verhuizen. De verdediger gaf zijn eerste reactie aan de kanalen van Ajax, waarbij hij zijn enthousiasme over de overgang naar de Nederlandse club niet onder stoelen of banken stak.

Rugani, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, kijkt uit naar de nieuwe uitdaging die hem te wachten staat bij Ajax. De Italiaan is vastberaden om zijn waarde te bewijzen en een belangrijke rol te spelen in het team van trainer Erik ten Hag. Met zijn ervaring en talent hoopt Rugani een versterking te zijn voor de defensie van de Amsterdammers.

De overgang naar Ajax markeert een nieuwe stap in de carrière van Rugani, die eerder uitkwam voor clubs als Juventus en Cagliari. De centrumverdediger is vastbesloten om zich snel aan te passen aan zijn nieuwe omgeving en zijn teamgenoten te leren kennen. Ajax-fans kunnen zich verheugen op de komst van Rugani, die belooft alles te geven voor zijn nieuwe club en samen met zijn medespelers te strijden voor succes in zowel de nationale competitie als in Europa.