×
Home Nieuws Livescore

PSV strijdt om handtekening Barcelona-talent Mikayil Faye

PSV strijdt om handtekening Barcelona-talent Mikayil Faye
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 14:32 uur

PSV strijdt momenteel om de handtekening van Mikayil Faye, een veelbelovend talent van FC Barcelona. Het Eindhovens Dagblad heeft bevestigd dat de Nederlandse club geïnteresseerd is in de verdediger, die afkomstig is uit Senegal. De concurrentie voor Faye is echter stevig, aangezien meerdere clubs hun oog hebben laten vallen op zijn talent.

De 19-jarige Faye heeft indruk gemaakt met zijn optredens bij Barcelona en heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. PSV hoopt de jonge verdediger aan te trekken om hun defensieve linie te versterken en hem de kans te bieden zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie.

De strijd om Faye's handtekening belooft spannend te worden, aangezien meerdere clubs bereid zijn om te vechten voor zijn diensten. PSV zal naar verwachting alles op alles zetten om de concurrentie voor te blijven en Faye te overtuigen om voor de club uit Eindhoven te kiezen. Het is een kwestie van afwachten welke club uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen in deze transferstrijd.