×
Home Nieuws Livescore

Gündogan keert terug naar Manchester City, Barcelona teleurgesteld.

Gündogan keert terug naar Manchester City, Barcelona teleurgesteld.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 14:08 uur

Ilkay Gündogan keert terug naar zijn oude vertrouwde nest bij Manchester City, zo meldt The Telegraph. De Duitse middenvelder zal zijn loopbaan voortzetten bij de Engelse club nadat City tot overeenstemming is gekomen met FC Barcelona. Gündogan verlaat de Catalaanse club na slechts één seizoen, waar hij zijn kwaliteiten heeft laten zien maar nu toch besloten heeft terug te keren naar de Premier League.

De transfer van Gündogan naar Manchester City markeert een belangrijke stap in zijn carrière. De middenvelder heeft in het verleden al succesvolle jaren bij de Engelse club doorgebracht en zal nu opnieuw de kans krijgen om zijn stempel te drukken in het team van manager Pep Guardiola. Met zijn ervaring en kwaliteiten op het middenveld zal Gündogan een waardevolle toevoeging zijn voor City in de jacht op prijzen in zowel de nationale competitie als in Europa.

De overstap van Gündogan van Barcelona naar Manchester City zal ongetwijfeld voor de nodige opwinding zorgen onder de fans van de Engelse club. De supporters zullen verheugd zijn om een bekend gezicht terug te zien op het veld en zullen hopen dat Gündogan zijn eerdere successen kan evenaren of zelfs overtreffen. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht zal de Duitser een belangrijke rol kunnen spelen in het streven van Manchester City naar glorie en triomf.