×
Home Nieuws Livescore

Justin Bijlow verruilt Feyenoord voor Southampton als eerste doelman.

Justin Bijlow verruilt Feyenoord voor Southampton als eerste doelman.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 13:32 uur

Jonge doelman Justin Bijlow maakt een opvallende overstap van Feyenoord naar Southampton. Volgens berichten van De Telegraaf en Voetbal International zal de talentvolle keeper binnenkort zijn handtekening zetten bij de Engelse club. Bijlow, die ook regelmatig onder de lat staat voor het Nederlands elftal, krijgt bij The Saints de kans om de positie van eerste doelman te veroveren.

De 23-jarige Bijlow heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare sluitpost bij Feyenoord en wordt gezien als een van de grootste keepers in Nederland. Zijn overstap naar de Premier League markeert een belangrijke stap in zijn carrière, waarbij hij zich kan meten met de beste spelers in Engeland.

Bij Southampton zal Bijlow de concurrentie aangaan met ervaren doelmannen en zich moeten bewijzen op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. De transfer van de talentvolle doelman zal ongetwijfeld voor opschudding zorgen in zowel Nederland als Engeland, en fans zullen gespannen uitkijken naar zijn debuut in de Premier League.