×
Home Nieuws Livescore

Daniele Rugani officieel naar Ajax: huurtransfer bevestigd!

Daniele Rugani officieel naar Ajax: huurtransfer bevestigd!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 13:16 uur

Ajax heeft een grote naam toegevoegd aan hun selectie, want Daniele Rugani is officieel een speler van de club geworden. De geruchten over deze huurtransfer circuleerden al geruime tijd, maar nu is het eindelijk bevestigd door zowel Ajax als Juventus. Rugani, die eerder uitkwam voor clubs als Juventus en Cagliari, zal nu zijn kwaliteiten gaan tonen in het shirt van de Amsterdammers.

De verdediger, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en tactisch inzicht, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van Ajax. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn winnaarsmentaliteit kan Rugani een belangrijke rol gaan spelen in de jacht van Ajax op nationale en internationale successen.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de komst van Rugani en kijken reikhalzend uit naar zijn debuut in het rood-witte shirt. Met zijn komst hoopt de club niet alleen de verdediging te versterken, maar ook een extra dosis ervaring en leiderschap toe te voegen aan het team. Rugani zelf is vastbesloten om alles te geven voor zijn nieuwe club en zich te bewijzen in de Eredivisie.