×
Home Nieuws Livescore

Southampton wil Bijlow redden van Feyenoord, meldt 1908.

Southampton wil Bijlow redden van Feyenoord, meldt 1908.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 12:56 uur

Southampton heeft interesse getoond in Feyenoord-doelman Justin Bijlow, zo meldt bronnen bij 1908. De Engelse Premier League-club is vastbesloten om de Oranje-international los te weken van zijn huidige club en hem een nieuw perspectief te bieden. Bijlow, die momenteel op het tweede plan is beland bij Feyenoord, zou een concrete optie zijn voor Southampton om hun selectie te versterken.

De 23-jarige Bijlow, die bekend staat om zijn talent en potentieel, heeft indruk gemaakt in de Eredivisie en heeft zelfs internationale ervaring opgedaan met het Nederlands elftal. Zijn mogelijke overstap naar de Premier League zou een belangrijke stap kunnen zijn in zijn carrièreontwikkeling en hem de kans geven om zich op het hoogste niveau te bewijzen.

Feyenoord lijkt open te staan voor een mogelijke transfer van Bijlow naar Southampton, aangezien de doelman momenteel niet verzekerd is van een basisplaats in Rotterdam-Zuid. De club zou de kans kunnen aangrijpen om Bijlow te laten gaan en tegelijkertijd financiële middelen vrij te maken voor verdere versterkingen van de selectie.

De onderhandelingen tussen Southampton en Feyenoord zouden naar verluidt in een vergevorderd stadium zijn, met beide partijen die streven naar een overeenkomst die gunstig is voor alle betrokkenen. Voor Bijlow zou een transfer naar de Premier League een spannende nieuwe uitdaging betekenen, terwijl Feyenoord de mogelijkheid heeft om een talentvolle speler te laten gaan en ruimte te creëren voor vernieuwing in het team.