×
Home Nieuws Livescore

Ajax meldt zich voor Franse keeper Alban Lafont bij Nantes.

Ajax meldt zich voor Franse keeper Alban Lafont bij Nantes.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 12:48 uur

Ajax heeft zijn zinnen gezet op de Franse doelman Alban Lafont van FC Nantes, zo meldt het Franse medium Ouest-France. De Amsterdamse club heeft zich officieel gemeld bij de Franse club om de mogelijkheden voor een huurdeal met een optie tot koop te bespreken.

Alban Lafont, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en goede spelhervattingen, wordt gezien als een veelbelovend talent in de voetbalwereld. De 22-jarige keeper heeft al ervaring opgedaan in de Ligue 1 en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van Ajax.

Met het oog op de toekomst en de mogelijke ontwikkeling van Lafont, lijkt Ajax vastberaden om de doelman naar de Johan Cruijff ArenA te halen. De club hoopt met deze versterking de concurrentie op positie van keeper te vergroten en de kwaliteit van het team verder te verbeteren.

De onderhandelingen tussen Ajax en FC Nantes zullen naar verwachting de komende dagen voortgezet worden, waarbij de details van de huurdeal en de optie tot koop verder uitgewerkt zullen worden. Ajax-fans kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van Alban Lafont en hopen dat hij snel zijn kunsten kan vertonen in het rood-witte shirt van de club.