×
Home Nieuws Livescore

Ajax en sc Heerenveen ruilen keepers voor één seizoen

Ajax en sc Heerenveen ruilen keepers voor één seizoen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 12:08 uur

Ajax en sc Heerenveen zijn naar verluidt in gesprek over een opmerkelijke transferdeal. Volgens bronnen van De Telegraaf zou Ajax geïnteresseerd zijn in het aantrekken van doelman Andries Noppert van sc Heerenveen. De Amsterdammers zouden zelfs bereid zijn om een opmerkelijke ruil voor te stellen om deze transfer mogelijk te maken.

Het plan dat op tafel ligt, zoals gemeld door Voetbal International en bevestigd door De Telegraaf, is dat Ajax en sc Heerenveen de doelmannen Noppert en Jay Gorter voor één seizoen zouden ruilen. Dit zou betekenen dat Noppert de overstap maakt naar de Johan Cruijff ArenA, terwijl Gorter zijn geluk zou beproeven bij de Friezen.

Deze voorgestelde ruil zou een interessante wending kunnen geven aan de keeperssituatie bij beide clubs. Noppert, die momenteel onder contract staat bij sc Heerenveen, zou de concurrentie met Andre Onana en Maarten Stekelenburg bij Ajax kunnen aangaan. Aan de andere kant zou Gorter, die afgelopen seizoen indruk maakte bij Go Ahead Eagles, de kans krijgen om zich te bewijzen als eerste doelman bij sc Heerenveen.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, lijkt deze mogelijke ruil voor alle partijen voordelen te bieden. Het is nu afwachten of de clubs tot een overeenkomst kunnen komen en of deze opmerkelijke transferdeal daadwerkelijk zal plaatsvinden. Voetbalfans zullen ongetwijfeld met spanning uitkijken naar verdere ontwikkelingen in deze transfersoap.