×
Home Nieuws Livescore

Nottingham Forest biedt 30 miljoen voor Feyenoord-speler Gimenez

Nottingham Forest biedt 30 miljoen voor Feyenoord-speler Gimenez
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 11:48 uur

Nottingham Forest heeft serieuze interesse getoond in Feyenoord's sterspeler Santiago Gimenez door een nieuw bod neer te leggen bij de Nederlandse club. Het Engelse team heeft aangegeven bereid te zijn om maar liefst dertig miljoen euro te betalen voor de talentvolle aanvaller. Eerder werd een eerste bod van Nottingham Forest afgewezen door Feyenoord, maar de Premier League-club lijkt vastberaden om Gimenez naar Engeland te halen.

De onderhandelingen tussen Nottingham Forest en Feyenoord beloven spannend te worden, aangezien de Rotterdamse club nu geconfronteerd wordt met een aanzienlijk hoger bod. Santiago Gimenez heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld en lijkt een gewilde speler te zijn op de transfermarkt. Feyenoord zal nu moeten beslissen of ze bereid zijn om hun sterspeler te laten gaan voor het juiste bedrag.

Voor Nottingham Forest zou de komst van Santiago Gimenez een grote versterking betekenen voor hun aanvalslinie. Met het oog op hun ambities in de Premier League lijken ze vastbesloten om de Argentijnse spits binnen te halen. Het is afwachten hoe Feyenoord zal reageren op dit nieuwe bod en of er uiteindelijk een akkoord bereikt zal worden tussen de twee clubs. De transfermarkt blijft in ieder geval volop in beweging met deze ontwikkelingen rondom Gimenez.