×
Home Nieuws Livescore

Ajax in gesprek met Heerenveen over Noppert-transfer

Ajax in gesprek met Heerenveen over Noppert-transfer
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 11:32 uur

Ajax heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle doelman Andries Noppert van sc Heerenveen. Volgens bronnen van Voetbal International zijn de Amsterdammers momenteel in gesprek met de Friese club om de transfer van Noppert te realiseren. De 27-jarige keeper zou een welkome aanvulling zijn op de selectie van Ajax, die op zoek is naar versterking op doel.

Noppert, die eerder uitkwam voor clubs als NAC Breda en NEC, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens bij sc Heerenveen. Zijn mogelijke overstap naar Ajax zou een grote stap voorwaarts betekenen in zijn carrière. De doelman staat bekend om zijn goede reflexen en leiderschap in het veld, eigenschappen die goed van pas zouden komen bij de Amsterdamse club.

Tegelijkertijd wordt er gespeculeerd over een mogelijke ruildeal tussen Ajax en sc Heerenveen. Jay Gorter, de talentvolle doelman van Ajax, zou de omgekeerde weg kunnen bewandelen en naar Heerenveen kunnen vertrekken. Deze wissel zou voor beide clubs interessant kunnen zijn, aangezien Gorter de kans krijgt om meer speeltijd te krijgen en zich verder te ontwikkelen, terwijl Noppert zijn kwaliteiten kan laten zien bij een topclub als Ajax. Het is nog afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of beide partijen tot een akkoord zullen komen.