×
Home Nieuws Livescore

Milambo dankt Slot voor inspirerend gesprek bij Feyenoord.

Milambo dankt Slot voor inspirerend gesprek bij Feyenoord.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 10:08 uur

Jonge talent Antoni Milambo uit Feyenoord is vol lof over de invloed van Arne Slot op zijn ontwikkeling als voetballer. De negentienjarige middenvelder onthult dat een enkel gesprek met de voormalige Feyenoord-coach en huidige manager van Liverpool een blijvende impact op hem heeft gehad. In een openhartig interview met Voetbal International deelde Milambo zijn dankbaarheid richting Slot, die hem heeft geholpen om stappen te zetten in zijn carrière.

Milambo, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en spelintelligentie, benadrukt de waarde van het mentorship van Arne Slot. Het gesprek dat de twee voerden heeft de jonge speler geïnspireerd en gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen op het veld. De middenvelder prijst Slot niet alleen om zijn tactische inzicht, maar ook om zijn persoonlijke betrokkenheid en steun.

De impact van Arne Slot op Antoni Milambo reikt verder dan alleen het voetbalveld. De tiener voelt zich gezegend met de begeleiding en steun van de ervaren coach, die hem heeft geholpen om te groeien als speler en als persoon. Milambo kijkt met dankbaarheid terug op het gesprek dat hun band versterkte en hem nieuwe inzichten gaf in zijn eigen potentieel.