×
Home Nieuws Livescore

Weghorst klaar voor Ajax, Akpom houdt transfer tegen

Weghorst klaar voor Ajax, Akpom houdt transfer tegen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 09:32 uur

Voetbal International heeft gemeld dat Wout Weghorst klaar staat om de overstap naar Ajax te maken. De spits, die momenteel bij VfL Wolfsburg speelt, lijkt 'in de startblokken' te staan voor een mogelijke transfer naar de Amsterdamse club. Echter, de situatie rondom Chuba Akpom werpt nog steeds vraagtekens op. Akpom is op dit moment nog steeds speler van Ajax, wat de vraag doet rijzen of de club het 'aandurft' om Weghorst alsnog aan te trekken.

Weghorst, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en fysieke spel, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Ajax. Met zijn ervaring en scorend vermogen zou hij een belangrijke rol kunnen spelen in de aanvalslinie van de club. Echter, de aanwezigheid van Akpom zorgt voor een dilemma voor de technische staf en het bestuur van Ajax.

De supporters van Ajax zijn verdeeld over de mogelijke komst van Weghorst. Sommigen zien in hem de ideale versterking voor het team, terwijl anderen twijfels hebben over zijn fitheid en aanpassingsvermogen. Het is dan ook afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Ajax daadwerkelijk de stap durft te zetten om Weghorst binnen te halen.