×
Home Nieuws Livescore

Ajax overweegt verkoop doelman Ramaj voor transferinkomsten

Ajax overweegt verkoop doelman Ramaj voor transferinkomsten
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 08:32 uur

Ajax staat op het punt om doelman Diant Ramaj van de hand te doen voordat de zomerse transfermarkt sluit, zo meldt Voetbal International. De 22-jarige keeper, die momenteel de rol van tweede doelman achter Remko Pasveer vervult, wordt gezien als een speler met een aanzienlijke transferwaarde die Ajax goed kan gebruiken.

Ramaj, die in de jeugdopleiding van Ajax heeft gespeeld en in 2020 doorstroomde naar het eerste elftal, heeft tot dusverre voornamelijk als back-up gefungeerd. Met Pasveer als eerste keus onder de lat lijkt de kans op speeltijd voor Ramaj beperkt te blijven, wat de reden is voor Ajax om hem te willen verkopen.

De Amsterdamse club ziet in de verkoop van Ramaj een kans om financiële middelen vrij te maken voor eventuele versterkingen op andere posities. Hoewel Ramaj talentvol is en potentie heeft, lijkt het voor zijn eigen ontwikkeling en carrière het beste om elders meer speelminuten te kunnen maken. Ajax hoopt dan ook dat er interesse is van andere clubs om Ramaj over te nemen voordat de transfermarkt sluit.