×
Home Nieuws Livescore

Mario Been twijfelt aan transfer Santiago Gimenez naar Nottingham Forest

Mario Been twijfelt aan transfer Santiago Gimenez naar Nottingham Forest
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 08:08 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Mario Been uit zijn bedenkingen over de mogelijke overstap van Santiago Gimenez naar Nottingham Forest. De Engelse club, ook wel bekend als The Tricky Trees, heeft interesse getoond in de aanvaller van Feyenoord. De Rotterdamse club heeft de intentie om het transferrecord te verbreken met deze mogelijke deal.

Been, die bekend staat om zijn scherpe analyses, twijfelt echter aan de verstandigheid van deze stap voor Gimenez. De jonge speler heeft nog niet veel ervaring op het hoogste niveau en een overstap naar de fysiek veeleisende Engelse competitie kan een grote uitdaging zijn. Been benadrukt het belang van een weloverwogen keuze voor de ontwikkeling van de carrière van de talentvolle aanvaller.

Feyenoord zal naar verluidt een aanzienlijke transfersom vragen voor Gimenez, waardoor Nottingham Forest bereid moet zijn diep in de buidel te tasten. De club uit Nottingham lijkt echter vastberaden om hun aanval te versterken met de talentvolle speler. Het is afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Gimenez daadwerkelijk de stap naar het Engelse voetbal zal zetten.