×
Home Nieuws Livescore

Sergi Roberto kiest Como boven Ajax, bevestigen bronnen

Sergi Roberto kiest Como boven Ajax, bevestigen bronnen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 21 augustus 2024 07:32 uur

Het lijkt erop dat Ajax niet de nieuwe bestemming zal zijn voor Sergi Roberto. Volgens zowel Relevo als transferspecialist Fabrizio Romano, is Como de club die dicht bij het vastleggen van de 32-jarige Spanjaard is. Na weken van speculatie en geruchten over een mogelijke transfer naar de Nederlandse topclub, lijkt Roberto nu op weg te zijn naar een avontuur in de Italiaanse Serie B.

De interesse van Ajax leek serieus te zijn, met fans die hoopten op de komst van de ervaren verdediger/middenvelder naar de Eredivisie. Echter, Como heeft nu de overhand gekregen in de race om zijn handtekening. De club uit Italië heeft blijkbaar een aantrekkelijk aanbod gedaan dat Roberto niet kon weerstaan, waardoor een transfer naar Amsterdam steeds onwaarschijnlijker wordt.

Voor Sergi Roberto zou een overstap naar Como een interessante nieuwe uitdaging betekenen. Na jarenlang trouwe dienst bij FC Barcelona, waar hij talloze prijzen won, staat hij nu op het punt om een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen. De Spaanse international kan zijn ervaring en kwaliteiten nu gaan inzetten in de Italiaanse competitie, waar hij ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zal zijn voor Como.