×
Home Nieuws Livescore

PSV en Feyenoord misgrijpen: Sepp van den Berg naar Brentford of Bayer Leverkusen

PSV en Feyenoord misgrijpen: Sepp van den Berg naar Brentford of Bayer Leverkusen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 22:32 uur

Het lijkt erop dat PSV en Feyenoord hun hoop op het aantrekken van Sepp van den Berg kunnen laten varen. Volgens berichtgeving van De Telegraaf hebben zowel Brentford als Bayer Leverkusen overeenstemming bereikt met Liverpool over een transfersom van meer dan 29 miljoen euro voor de Nederlandse verdediger. Binnen de komende 24 uur zal de talentvolle stopper een beslissing maken tussen de twee geïnteresseerde clubs.

De 19-jarige Sepp van den Berg stond al langer in de belangstelling van diverse clubs, maar lijkt nu zijn toekomst te gaan vervolgen bij een van de twee buitenlandse clubs. Zowel Brentford als Bayer Leverkusen hebben serieuze stappen gezet om de jonge verdediger aan hun selectie toe te voegen en lijken nu de strijd te gaan beslechten in de race om zijn handtekening.

Voor PSV en Feyenoord betekent dit nieuws dat zij op zoek zullen moeten gaan naar alternatieve versterkingen voor hun defensie. Met de keuze van Sepp van den Berg tussen Brentford en Bayer Leverkusen die aanstaande is, lijkt een overstap naar een Nederlandse club definitief van de baan te zijn. Het is nu afwachten welke club de talentvolle verdediger weet te overtuigen en hem een mooie toekomst in het buitenland kan bieden.