×
Home Nieuws Livescore

Fortuna Sittard vist mis bij Thom Haye, richt pijlen op De Graafschap

Fortuna Sittard vist mis bij Thom Haye, richt pijlen op De Graafschap
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 20:48 uur

Fortuna Sittard heeft onlangs geprobeerd om de clubloze Thom Haye aan zich te binden, maar de middenvelder heeft vriendelijk bedankt voor het aanbod. Nu richt de Limburgse club zijn pijlen op spelers van De Graafschap, in de hoop daar versterking te vinden. Met nog verschillende spelers die mogelijk Sittard zullen verlaten, is het voor Fortuna belangrijk om snel te handelen op de transfermarkt.

Thom Haye, die momenteel zonder club zit, heeft ervoor gekozen om niet in te gaan op het aanbod van Fortuna Sittard. De middenvelder is op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft besloten dat die niet in Limburg ligt. Hierdoor moet Fortuna op zoek naar alternatieve opties om het team te versterken voor het komende seizoen.

De club uit Sittard kijkt nu naar De Graafschap als mogelijke bron van versterking. Met spelers die mogelijk de club zullen verlaten, is het van groot belang voor Fortuna om snel te handelen op de transfermarkt. De Graafschap staat bekend om zijn talentvolle spelers en Fortuna hoopt daarvan te kunnen profiteren om het team te versterken en klaar te stomen voor de competitie.