×
Home Nieuws Livescore

PSV laat Gosens varen, Crystal Palace toont interesse

PSV laat Gosens varen, Crystal Palace toont interesse
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 20:32 uur

Het lijkt erop dat PSV niet langer geïnteresseerd is in de Duitse voetballer Robin Gosens, volgens berichten van de Duitse tak van Sky Sport. De aandacht van de Nederlandse club is afgekoeld, waardoor Crystal Palace nu serieus onderzoek doet naar een mogelijke transfer van de verdediger. Hoewel de Premier League-club nog geen officieel bod heeft uitgebracht bij Union Berlin, lijkt de interesse in Gosens concreet te worden.

Robin Gosens, die momenteel speelt voor Union Berlin, staat mogelijk voor een overstap naar de Engelse competitie. Crystal Palace heeft zijn zinnen gezet op de Duitse speler en is actief bezig met het verkennen van de mogelijkheden voor een transfer. Hoewel PSV eerder interesse toonde in Gosens, lijkt de club nu een stap terug te doen, waardoor de weg vrij lijkt voor Crystal Palace om toe te slaan.

De transfergeruchten rondom Robin Gosens nemen toe nu Crystal Palace serieus overweegt om de verdediger aan te trekken. Hoewel er nog geen officieel bod is gedaan door de Premier League-club, lijkt de interesse concreter te worden. Gosens, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor Crystal Palace, dat op zoek is naar versterking in de verdediging. Het is afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich verder zullen ontvouwen in de komende periode.