×
Home Nieuws Livescore

Anton Gaaei zelfkritisch na blunders bij verlies Ajax.

Anton Gaaei zelfkritisch na blunders bij verlies Ajax.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 20:08 uur

Tijdens de recente wedstrijd tussen Ajax en NAC Breda was Anton Gaaei niet tevreden met zijn eigen prestaties. De rechtsback speelde een negatieve rol bij beide tegentreffers die Ajax incasseerde tijdens de 2-1 nederlaag. Na de wedstrijd gaf Gaaei toe kritisch te zijn op zijn eigen optreden en erkende dat hij fouten had gemaakt die hebben bijgedragen aan de verliespartij.

Gaaei, die normaal gesproken bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, had een moeilijke avond tegen NAC Breda. Bij de tegendoelpunten was hij betrokken bij cruciale momenten waarop Ajax de controle verloor. De rechtsback was zelfkritisch en benadrukte dat hij beter had moeten presteren om zijn team te helpen een beter resultaat neer te zetten.

De teleurstelling was dan ook groot bij Gaaei en zijn teamgenoten na afloop van de wedstrijd. Ajax had gehoopt om de drie punten mee naar huis te nemen, maar slaagde er niet in om de overwinning veilig te stellen. Gaaei beloofde echter om hard te blijven werken en zijn fouten recht te zetten in de komende wedstrijden, in de hoop om zijn vorm snel te herstellen en zijn team weer naar succes te leiden.