×
Home Nieuws Livescore

NEC-fans mogen naar De Kuip voor duel Feyenoord

NEC-fans mogen naar De Kuip voor duel Feyenoord
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 19:40 uur

Goed nieuws voor de uitsupporters van NEC Breda! De KNVB heeft besloten om de straf van een tweede uitwedstrijd zonder publiek om te zetten naar het uitduel met SC Heerenveen, waardoor de fans toch naar De Kuip mogen afreizen voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Een opluchting voor de supporters die hun team willen steunen in Rotterdam.

De supporters van NEC Breda kunnen dus opgelucht ademhalen, want zij zullen hun ploeg kunnen aanmoedigen in het stadion van Feyenoord. De KNVB heeft geluisterd naar de bezwaren van de club en de fans, en heeft besloten om de straf te verplaatsen naar een andere uitwedstrijd. Een mooie geste richting de supporters die altijd achter hun club staan.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden in De Kuip, met de uitsupporters van NEC Breda die hun team luidkeels zullen aanmoedigen. De fans kunnen zich verheugen op een sfeervolle ambiance in het stadion van Feyenoord, waar de steun van het publiek van groot belang kan zijn voor de spelers. Kortom, een mooie wending in het verhaal voor de trouwe supporters van NEC Breda.