×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay in trek bij AS Roma en FC Porto

Memphis Depay in trek bij AS Roma en FC Porto
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 19:24 uur

Memphis Depay staat hoog op het verlanglijstje van verschillende Europese clubs, zo meldt Voetbal International. De aanvaller, die momenteel uitkomt voor Olympique Lyon, heeft de interesse gewekt van AS Roma, FC Porto en een mysterieuze topclub uit de Premier League. Deze clubs overwegen serieus om de Oranje-international aan te trekken voor het komende seizoen.

Hoewel er de afgelopen tijd geruchten waren over een mogelijke terugkeer van Memphis naar de Eredivisie, lijkt dit scenario nu definitief van de baan te zijn. De 27-jarige aanvaller lijkt zijn carrière voort te willen zetten in een van de grote Europese competities, waar hij zijn kwaliteiten verder kan laten zien en zich verder kan ontwikkelen.

Depay heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt met zijn spel zowel bij Lyon als in het Nederlands elftal. Zijn creativiteit, snelheid en scorend vermogen maken hem een gewilde speler op de transfermarkt. Het is dan ook geen verrassing dat clubs als AS Roma, FC Porto en een Premier League-topclub hun oog hebben laten vallen op de talentvolle aanvaller.

Het is nu afwachten welke club uiteindelijk Memphis Depay zal weten te strikken voor het nieuwe seizoen. De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het bepalen van de toekomst van de Oranje-ster. Voetbalfans wereldwijd zullen met spanning uitkijken naar waar Depay zijn volgende hoofdstuk in zijn voetbalcarrière zal schrijven.