×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay Jr. vernietigt Mark Flekken's opbouwvaardigheden bij Oranje

Hans Kraay Jr. vernietigt Mark Flekken's opbouwvaardigheden bij Oranje
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 11:32 uur

Mark Flekken, de doelman van Oranje, heeft zondagavond een opmerkelijke prestatie geleverd waar Hans Kraay Jr. absoluut niet van onder de indruk was. Kraay, een bekende analist, vond de risicovolle passes van Flekken tijdens de opbouw zelfs een tikkeltje genant.

In een interview met ESPN uitte Kraay zijn ongenoegen over de wedstrijd van Flekken tegen Ierland. "Ik vond het echt pijnlijk", vertelde Kraay. "Het was bijna gênant om te zien hoe hij zo risicovol speelde tijdens de opbouw. Men beweert dat Flekken een goede meevoetballende keeper is, maar een goede meevoetballende keeper zou nooit zo'n bal naar Frenkie hebben gespeeld. Het was alsof hij in zijn nek werd gebeten."

Volgens Kraay dacht Flekken misschien dat Frenkie wel iets kon met zijn pass, maar de analist is het daar absoluut niet mee eens. "Zelfs als het Frenkie is, is dit echt ongelooflijk. Wat denkt Flekken nou dat Frenkie hiermee kan? Frenkie kan dan wel meer aan dan anderen, maar zelfs hij kan helemaal niets met die bal. Hij wil voetballen, maar Flekken heeft hier honderd procent de fout gemaakt."

Het is duidelijk dat Kraay geen goed woord over heeft voor de prestatie van Flekken en zijn kritiek is dan ook niet mals. Het is afwachten hoe Flekken hierop zal reageren en of hij zijn spel in de toekomst zal aanpassen.