×
Home Nieuws Livescore

Manuel Neuer ambieert WK 2026 met Duitsland, meldt BILD.

Manuel Neuer ambieert WK 2026 met Duitsland, meldt BILD.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 17:48 uur

Duitse doelman Manuel Neuer heeft aangegeven dat hij vastbesloten is om zijn carrière bij de nationale ploeg voort te zetten. Volgens het Duitse medium BILD heeft Neuer zijn zinnen gezet op het behouden van zijn plek als doelman tot aan het Wereldkampioenschap voetbal in 2026. De ervaren keeper, die al jarenlang een belangrijke rol speelt in het Duitse nationale team, lijkt vastberaden om zijn diensten nog geruime tijd aan Die Mannschaft te blijven verlenen.

Neuer, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, heeft aangegeven dat hij nog steeds de passie en motivatie voelt om op het hoogste niveau te blijven presteren. Met zijn oog op het WK 2026, dat zal plaatsvinden in de Verenigde Staten, Canada en Mexico, lijkt de doelman vastberaden om zijn internationale carrière met een hoogtepunt af te sluiten. Het zou voor Neuer een unieke kans zijn om nog een keer te schitteren op het grootste podium van het mondiale voetbal.

De 35-jarige Neuer, die momenteel uitkomt voor Bayern München, heeft al een indrukwekkende loopbaan achter de rug. Met talloze prijzen en onderscheidingen op zijn naam, waaronder de Wereldbeker voor clubs en de Champions League, behoort hij tot de absolute top op zijn positie. Zijn vastberadenheid om door te gaan bij de Duitse nationale ploeg getuigt van zijn toewijding en liefde voor het spel. Fans over de hele wereld zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van Neuer in de komende jaren, met het oog op het naderende WK 2026.