×
Home Nieuws Livescore

Bayer Leverkusen en Brentford FC willen Sepp van den Berg

Bayer Leverkusen en Brentford FC willen Sepp van den Berg
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 16:16 uur

Jonge Nederlandse verdediger Sepp van den Berg staat in de belangstelling van zowel Bayer Leverkusen als Brentford FC. De talentvolle speler heeft de aandacht getrokken van de twee clubs, die naar verluidt al contact hebben opgenomen met zijn huidige club Liverpool om de mogelijkheden voor een transfer te bespreken.

Bayer Leverkusen, uitkomend in de Duitse Bundesliga, en Brentford FC, actief in de Engelse Championship, zien in Van den Berg een veelbelovende toevoeging aan hun selectie. De 19-jarige verdediger heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een opkomend talent en lijkt nu de interesse te wekken van clubs buiten Liverpool.

De jonge Nederlander, die in 2019 de overstap maakte van PEC Zwolle naar Liverpool, heeft nog weinig speeltijd gekregen bij de Engelse topclub. Een mogelijke transfer naar Bayer Leverkusen of Brentford FC zou Van den Berg de kans kunnen bieden om meer ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen als profvoetballer.

Liverpool zal naar verwachting de ontwikkelingen rondom Sepp van den Berg nauwlettend in de gaten houden en een weloverwogen beslissing nemen over een eventuele transfer. Voor Van den Berg zelf zou een overstap naar Bayer Leverkusen of Brentford FC een nieuwe stap in zijn carrière kunnen betekenen, waarbij hij zich verder kan ontplooien en zijn talent kan laten zien op het hoogste niveau.