×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord mogelijk verlies Pedersen aan Torino in gesprek

Feyenoord mogelijk verlies Pedersen aan Torino in gesprek
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 13:40 uur

Feyenoord staat mogelijk op het punt om Marcus Pedersen te verliezen aan Torino. De Italiaanse club heeft de 24-jarige verdediger op het oog en is momenteel in gesprek met de Rotterdamse club. Pedersen, die eerder al op huurbasis uitkwam voor Sassuolo, lijkt geïnteresseerd te zijn in een nieuwe uitdaging in Italië.

De interesse van Torino in Pedersen is een teken van de groeiende reputatie van de jonge back. Met zijn sterke optredens heeft hij de aandacht weten te trekken van clubs buiten Nederland. Feyenoord zal mogelijk moeten gaan zoeken naar een vervanger voor Pedersen, mocht de transfer naar Torino doorgaan.

Voor Pedersen zelf zou een overstap naar Torino een mooie kans zijn om zijn carrière verder te ontwikkelen in een competitie als de Serie A. De Italiaanse club staat bekend om zijn competitieve voetbal en zou een uitdagende omgeving bieden voor de talentvolle verdediger. Het is nog afwachten hoe de onderhandelingen tussen Feyenoord en Torino zullen verlopen en of Pedersen daadwerkelijk de overstap zal maken naar Italië.