×
Home Nieuws Livescore

PSV neemt emotioneel afscheid van Jordan Teze op video.

PSV neemt emotioneel afscheid van Jordan Teze op video.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 12:48 uur

PSV neemt op hartverwarmende wijze afscheid van Jordan Teze, een ware 'kind van de club'. Na maar liefst zeventien jaar trouwe dienst bij de Eindhovenaren, maakt de talentvolle verdediger de overstap naar AS Monaco. De club uit Eindhoven eert Teze met een schitterende video op sociale media, waarin zijn hoogtepunten en bijdrage aan PSV worden belicht.

Jordan Teze heeft een indrukwekkende carrière achter de rug bij PSV, waar hij van jongs af aan heeft gespeeld en zich heeft ontwikkeld tot een gewaardeerde speler. Zijn vertrek naar AS Monaco markeert een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan, waarbij hij zijn talent en passie voor het voetbal verder zal kunnen ontplooien in de Franse competitie.

De supporters van PSV zullen Jordan Teze ongetwijfeld gaan missen, maar zijn vertrek wordt met begrip en respect ontvangen. De club bedankt hem voor zijn toewijding en inzet gedurende al die jaren en wenst hem alle succes en geluk toe in zijn verdere carrière bij AS Monaco. De herinneringen aan zijn tijd bij PSV zullen altijd levendig blijven in de harten van de fans en de club.