×
Home Nieuws Livescore

Jordan Teze emotioneel over vertrek na bijna 20 jaar PSV

Jordan Teze emotioneel over vertrek na bijna 20 jaar PSV
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 12:40 uur

Na bijna twee decennia bij PSV te hebben gespeeld, staat Jordan Teze voor een onverwachte wending in zijn carrière. De verdediger heeft aangekondigd dat hij de club uit Eindhoven zal verlaten om zich aan te sluiten bij AS Monaco. Teze, die zijn gevoelens deelde via de officiële kanalen van PSV, geeft aan dat het voor hem moeilijk voor te stellen is om afscheid te nemen van de club waar hij zo lang deel van heeft uitgemaakt.

De overstap naar AS Monaco markeert een nieuw hoofdstuk in de loopbaan van de talentvolle verdediger. Teze kijkt uit naar de uitdagingen die hem te wachten staan in de Franse competitie en is vastbesloten om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. PSV zal een belangrijke plek in zijn hart blijven houden, maar Teze is vastberaden om zijn grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen bij zijn nieuwe club.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn om Teze te zien vertrekken, aangezien hij een geliefde speler was binnen de club. Zijn harde werk, toewijding en passie op het veld zullen gemist worden, maar de fans zullen hem blijven steunen in zijn verdere carrière. Terwijl Teze zich voorbereidt op zijn nieuwe avontuur bij AS Monaco, blijft hij dankbaar voor de steun en liefde die hij heeft ontvangen tijdens zijn tijd bij PSV.