×
Home Nieuws Livescore

Nottingham Forest plant nieuw bod op Santiago Gimenez

Nottingham Forest plant nieuw bod op Santiago Gimenez
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 12:32 uur

Nottingham Forest staat op het punt om een nieuw bod uit te brengen voor Santiago Gimenez, zo meldt Voetbal International. De Engelse club heeft de intentie om de spits binnenkort te benaderen met een aantrekkelijk aanbod. Gimenez, die momenteel bij Feyenoord speelt, heeft echter aangegeven dat zijn voorkeur uitgaat naar een langer verblijf bij de Rotterdamse club.

De onderhandelingen tussen Nottingham Forest en Feyenoord beloven spannend te worden, aangezien beide clubs vastberaden zijn om hun doelen te bereiken. Gimenez heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en prestaties op het veld, waardoor hij een gewilde speler is geworden op de transfermarkt. De supporters van Feyenoord hopen dan ook dat de Argentijnse spits ervoor kiest om zijn talenten verder te ontwikkelen in De Kuip.

Hoewel Nottingham Forest vastbesloten is om Gimenez naar Engeland te halen, lijkt de spits zelf nog niet overtuigd te zijn van een overstap. Zal hij uiteindelijk toegeven aan de lokroep van de Engelse club of blijft hij trouw aan Feyenoord? De komende dagen zullen cruciaal zijn in de besluitvorming van de talentvolle aanvaller. Voetbal fans wereldwijd houden hun adem in terwijl ze wachten op het verlossende nieuws over de toekomst van Santiago Gimenez.